Delen is vermenigvuldigen. Onze artsen delen daarom graag hun verhalen.
Zo krijg je beeld bij onze werkwijze en onze waarden. En misschien ontdek je dat werken bij Ziektewetloket best iets voor jou kan zijn.

Erik

Aan het begin van de opleiding geneeskunde denkt iedereen dat hij specialist in het ziekenhuis gaat worden. Maar dit is met de hiërarchie en de diensten lang niet voor iedereen passend. Voor mij in elk geval niet.

Via een Medisch uitzendbureau kwam ik begin 2018 geleden bij Ziektewetloket terecht. Precies in de opbouwfase. De kracht van Ziektewetloket is het grote netwerk, en zeker ook dat we zowel verzekerings- als bedrijfgeneeskundige kennis in huis hebben.

In mijn werk heb ik ook een bijdrage kunnen leveren aan het vormgeven van de online consulten. Een mooie manier om zelfs met mensen die echt het bed niet uit kunnen het gesprek te voeren en advies op maat te geven.

Annemarie

Ik kwam uit de ouderengeneeskunde, maar wist dat ik daar niet mijn hele carrière wilde werken. Na een jaar ervaring bij het UWV ben ik nu aan de slag in de bedrijfsgeneeskunde. Een mooi vak omdat er ruimte is om te begeleiden, ruimte om een actieve rol op te kunnen pakken.

Het mooie van Ziektewetloket is voor mij dat je zowel bij opdrachtgevers als bij onze eigen organisatie onderdeel bent van een team. Er is altijd iemand die ruimte heeft voor advies of supervisie.”

Audrey

“Ik zou me niet prettig voelen in een enorme arbodienst waar er zoveel lagen zijn tussen de mensen die je salaris betalen en jijzelf”