Werken bij Ziektewetloket betekent werken in een team. En dat team is heel divers. Divers in achtergrond ervaring, leeftijd en eigenschappen. En we kunnen meer diversiteit gebruiken. Je vraagt je wellicht af in elk team je terecht komt als je bij ons aan de slag gaat. Dit zijn onze mensen:

Maarten
Visionair en verbinder

Omgeving Amsterdam

Maarten wil zijn vak van arts combineren met een continue groei van Ziektewetloket. Maarten bij u of uw klant? Zijn interesse ligt bij lerende organisaties die willen bouwen. Een uitdaging om samen op te pakken.

Audrey
Coachend en open

Omgeving Apeldoorn

Coach – opleider – uitvoerder

Audrey combineert het vak van bedrijfsarts en opleider. Wat je ziet is wat je krijgt. Open, eerlijk, gezellig, integer, ambitieus, vooruitstrevend en gaat niet voor een 6 , maar voor een 10. Zacht van karakter, hard op de feiten, streeft naar kwaliteit en verwacht dit ook van mensen om haar heen. Ze heeft oog voor de patiënt, maar verliest de belangen van haar opdrachtgever niet uit het oog.

Esther
leergierig en begripvol

Na tien jaar te hebben gewerkt in het bankwezen, heb ik me vijf jaar geleden omgeschoold naar de sector waar mijn hart ligt, namelijk de gezondheidszorg. Als medisch secretaresse bij Ziektewetloket blijf ik me ontwikkelen door onder andere de opleiding tot Praktijkondersteuner Bedrijfsarts te volgen. Hierdoor kan ik binnenkort, in samenwerking met de arts, een deel van de verzuimbegeleiding op me nemen.

Reinoud
Toegankelijk en daadkrachtig

Omgeving Amsterdam
Duurzame inzet vergroten, de productiviteit in stand houden en daarbij echte goede, state-of-the-art individuele en preventieve zorg leveren, dat is wat voor hem de crux van het vak. Oplossingen komen vaak tevoorschijn als iedereen zich echt betrokken voelt en zijn mening durft te geven. Reinoud wil dit voor uw organisatie actief faciliteren.

Trudy
analytisch en nieuwsgierig

Omgeving Lelystad
Trudy combineert haar ruime ervaring als bedrijfsarts met haar vaardigheden op het gebied van de verzekeringsgeneeskunde.
Haar interesse ligt bij het oplossen van de meer complexe vraagstukken, die aan beide gebieden kunnen raken.

Aletha
Betrokken en vindingrijk

Omgeving Amersfoort
Arts bedrijfs/ verzekeringsgeneeskunde die met open blik kijkt naar clienten.  Clienten voelen zich bij mij snel op hun gemak. Ik zal altijd proberen ze vooruit te helpen. Want iedereen heeft zijn eigen kracht, valkuilen en vooral mogelijkheden om te ontwikkelen en bij te leren. En dat geld net zo goed voor mijzelf.

Erik
positief en motiverend

Omgeving Amsterdam

Erik motiveert cliënten om in beweging te komen. Werk is tenslotte en belangrijk deel van je sociale leven.

Jan
Kennisbron en begeleider

Omgeving Nijmegen

Jan combineert het vak van bedrijfsarts en verzekeringsarts en wil deze kruisbestuiving ook aan anderen leren.

 

Anne-Marie
betrokken en gedreven

 
Omgeving Almere
Aandacht voor uw persoonlijke verhaal, een holistische benadering waarbij zowel privé als werk gerelateerde factoren centraal staan en de uitdaging ligt in het samen onderzoeken van de juiste weg richting duurzame werkhervatting. Voorop staat het optimaal benutten van de bestaande mogelijkheden, rekening houdend met ieders persoonlijke valkuilen en beperkingen.

Mariska

Tomas

Yonah
Probleemoplosser en verbinder

Omgeving Amsterdam

Yonah heeft een holistische en probleemoplossende benadering en kijkt naar de mens als geheel.

Vertrouwen vormt de basis om cliënten te motiveren en in beweging te laten komen.

Jan

Branko
communicatief en verbindend

Omgeving Amsterdam
Werkgevers en werkgevers stimuleren en faciliteren om gezamenlijk aan de slag te gaan. En zo bij te dragen verzuimbegeleiding en preventie.

Habiba
Analytisch en amibitieus

Habiba is een boekhouder in hart en nieren die van vernieuwingen houdt. 
Bij een groeiende organisatie als Ziektewetloket ligt de perfecte uitdaging, zodat zij hier haar ambities kan verwezenlijken.
Bovendien houdt zij wel van een dosis humor op de werkvloer.

Gosse
Pragmatisch en optimistisch

Omgeving Amsterdam

Gosse denkt graag in mogelijkheden ipv beperkingen. Niet in het verleden blijven hangen, maar kijken naar de toekomst. Samen het beste resultaat bereiken.